Lancering van horeca-overnemen.be

Op 1 mei 2020 hebben we ons nieuwe overnameplatform horeca-overnemen.be gelanceerd.

Net nu, hoor ik u denken? Jawel, dit project stond in de steigers sinds 2019 en de lancering was pas voorzien voor 2021. Door de corona-crisis hebben we onze developers tot het uiterste gedreven om dit platform veel sneller dan voorzien op te leveren. En dat is gelukt!

We zijn immers overtuigd dat we hiermee tegemoet komen aan een vraag vanuit de sector: een gespecialiseerde, toegankelijke en GRATIS overnamesite voor de horeca.

De basis van ons platform is – inderdaad – volledig GRATIS. We geven overlaters de kans om zonder kosten hun overname te publiceren en te tonen aan een gespecialiseerd publiek.

Overnames zijn van alle tijden. Maar door de corona-crisis zijn alle horeca ondernemers & werknemers vreselijk hard geraakt. Velen zullen op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en andere zullen dan weer nieuwe kansen zien…

Wij zijn ook de drijvende kracht achter dé horeca jobsite horeca-team.be Ook hier is het plaatsen van vacatures volledig GRATIS voor werkgevers.

We zijn dan ook trots dat we vanaf nu een totaalpakket aan de sector kunnen bieden: jobs & overnames. We zijn ervan overtuigd dat we ook hier snel zullen uitgroeien tot dé referentie website.

Voor meer info en perscontacten: info (at) horeca-overnemen.be